Värmepumpar vi installerat

Verkar som att det kommer bli lika fint väder idag igen, skönt, då kan jag vara ute i kväll också. Har tröttnat lite på att sitta inomhus medan de håller på och installerar värmepumpen. Egentligen skulle det inte ta mer än några timmar att fixa allting för att få ordning på våra nya värmepumpar men av någon anledning så blev det krångel och har därför tagit väldigt mycket mer tid. De på V&V Pumpteknik har dock varit väldigt schyssta och hållit efter allting. Det gäller även för sådant som har rört andra värmesystem och liknande.

Fördelarna med att nu kunna vara utomhus är att jag inte behöver sitta precis där elektrikerna installerar våra värmepumpar utan faktiskt kan slappna av lite på kvällen. Lättare att göra det när det är tyst och lugnt och det gäller även vid andra sådana arbeten. Tanken nu är att få hjälp av de på V&V Pumpteknik även för service i framtiden också och förhoppningsvis kommer det vara det enda som krävs för att få till allting bra så att det verkligen helt och hållet kan bli så som jag önskar att det ska vara.

Vad sägs om att om det är så att det är någonting som är viktigt att tänka på och ta med i beräkning när det kommer till värmepumpar och sådant så kan assistansen från V&V Pumpteknik vara det som krävs och behövs för att man ska kunna få det resultat som är absolut bäst och som nästintill faktiskt också även krävs.

Du gillar kanske också...